diumenge, 30 de març del 2014

Crònica del 1r dia: diumenge 30 de març de 2014


Per fi el dia tan esperat ha arribat! Portàvem una setmana amb molts nervis però la nostra espera ja ha finalitzat. A las cinc del matí estàvem tots a l'aeroport, tot i que alguns s’han adormit... Però finalment hem aconseguit marxar.
El vol ha sortit millor del que esperàvem i hem aterrat sense problemes i amb puntualitat. Al pujar al autocar amb direcció a Munich, però, hem tingut un imprevist. Com aquesta nit ha hagut un canvi d’hora, la nostra guia ha tingut problemes amb el tiquet que ens feia sortir del aeroport. Finalment, un taxista ens ha ajudat per poder sortir i ens hem dirigit cap a la ciutat.
Mentre estàvem de camí, a la nostra esquerra hem vist el camp de futbol del Bayern i els nois han volgut parar-se per fer-se unes fotos i així aprofitàvem per estirar les cames. Quan hem acabat la sessió ens hem adreçat, ara sí, a la ciutat.
Al principi del recorregut hem vist alguns monuments importants de la ciutat mentre la guia ens explicava més coses sobre aquests. Finalment ens han deixat al centre de la ciutat per conèixer-la més a fons. Ens hem dividit en dos grups amb dues guies diferents. Amb això hem pogut estar més atents a la explicació i finalment hem vist la catedral, l’ajuntament, etc.
Després ha arribat l’hora de dinar! Hem agafat els nostres entrepans i hem anat a prendre una beguda de més a més. El sol era fort i quasi podíem anar com un dia d’estiu allà a Badalona. Quan ens hem tornat a reunir, hem marxat directament al museu de la tècnica.
Un cop hem arribat al museu, primerament ens hem dividit en grups. El museu estava replet de sales, les quals oferien cada una un tema diferent. Eren enormes, plenes de maquetes de coses de tot tipus: avions, vaixells, satèl·lits, cèl·lules... basades en tots els àmbits de les ciències i tecnologies.
A la sortida, hem anat a fer una ullada a la botiga dels souvenirs del museu per aquells que volien emportar-se un bon record, i seguidament, l’autocar ens ha portat fins al primer hotel en el que ens tocava allotjar-nos.  
Un cop allà, ens hem dividit en grups per habitació, i hem deixat totes les maletes i organitzat cada llit per a cada persona. Després de passar una bona estona a l’habitació, hem baixat per anar a sopar.
Ningú s’ho esperava, però per a sopar hem fet un volt per la ciutat fins arribar al menjador! La ciutat és maquíssima, i molt més de nit!
A la tornada, hem arribat a l’hotel, i amb tot el grup, hem comentat tots els aspectes que hem de tenir en compte per al dia de demà i com ha anat el transcurs del dia d’avui.
Un dia esgotador! Per fi arribem a les habitacions i ens fiquem al llit, amb moltes ganes de que arribi el dia de demà i seguir descobrint coses noves! 
Paula  i Maria, 
Diumenge  30 de març de 2014

3 comentaris:

  1. Jo tinc un dubte... Si el vol ha sortit millor del que esperàveu, com esperàveu com sortís? Volieu trobar un forat negre i anar amb els de Malasia?

    ResponElimina
  2. Fe d'errata: Les autores de la crònica del primer dia són la Paula i la Maria.

    ResponElimina
  3. i on és la crònica d'avui?? que no anem a dormir fins que la publiqueu..

    ResponElimina

Gràcies per escriure al blog del viatge14. Aprovarem el comentari quan tinguem connexió d'internet. Tenim ganes de llegir-lo!!!!!