dijous, 3 d’abril del 2014

Crònica del 4t dia: dimecres 2/4/2014

Avui, dia 2 d'abril hem començat el dia una mica tristos perquè el nostre professor ja no ens diu: "bon dia prínceps i princeses". Tot i així hem sabut acceptar el cop i continuar amb valentia. Parlant seriosament, quan ens hem aixecat ens hem trobat amb un magnífic esmorzar a l'hotel de Salzburg (una ciutat meravellosa per cert). Seguidament hem agafat l'equipatge i ens hem dirigit cap a l'autocar on el gran xofer italià, anomenat Nico, ens ha portat fins la ciutat d'Innsbruck. Una vegada hem arribat, ens hem quedat fascinats al veure les cases que formen aquesta ciutat, que per cert, són patrimoni de la humanitat i més tard, ens han deixat temps lliure per comprar detalls per tots vosaltres. Una vegada hem acabat de dinar, hem anat a l'hotel al fer el cheking per poder entrar a les nostres habitacions. Una vegada hem deixat el nostre equipatge, ens esperava una guia per explicar-nos tota la història que té aquesta petita ciutat habitada per 143.000 persones. Ens han fet aquesta ruta guiada amb l'autocar i també a peu. Hem pogut visitar la catedral, el riu que dóna el nom a aquesta ciutat, el museu, el trampolí olímpic i la teulada d'or entre d'altres. Aquesta ruta ha sigut meravellosa, però el dia no acaba aquí, ja que com ens hem portat tant bé, ens han tornat a deixar temps lliure, en el qual hem acabat de comprar, hem rigut, hem berenat, hem visitat encara més la ciutat i hem gaudit com una gran família que som. Per acabar el dia, hem anat a l'hotel a sopar un plat típic d'aquest lloc: sopa, escalopa i un pastisset. Seguidament hem pogut pujar i gaudir del mirador restaurant 360, el qual té unes vistes espectaculars. Quin gran dia a Innsbruck senyors, una experiència única, però aquí no acaba tot, demà ens espera la gran Itàlia! Què ràpid passa tot.

Cristina, Ilenia i Carla Moyano.
Dimecres, 2 d’abril de 2014

Pd: no us veiem molt animats, esperem més comentaris de vosaltres, família. No sabeu quina il•lusió ens fa llegir-los de bon matí a l'autocar! Molts petons a tothom, què encara que estiguem lluny, us portem al nostre cor i us trobem a faltar.


9 comentaris:

  1. ¿Me podeis hacer un favor? Hoy es el cumpleaños de una princesita... Ya que no puedo estar ahí con ella, hacer de este día uno de los mejores de su vida. ¡¡Muchos besitos a todos y a disfrutar!! Felicidades tata, te quiero mucho.

    ResponElimina
  2. Si avui es dimecres això es Verona !!!
    No desaprofiteu l'oportunitat de viure el renaixement. Significa deixar enrere la foscor i falta de progrés de l'edat mitjana i obrir-se a l'era del coneixement i del reconeixement a l'ésser humà. Si us emporteu això aquests valors us acompanyaran tota la vida.

    ResponElimina
  3. Buenos días cosita guapa!!Disfruta de los últimos días que te quedan por allí..mientras yo estoy en Barcelona muriéndome de envidia y claro esta echándote de menos. Tengo mil ganas de verte y de darte un súper abrazo de los nuestros que son los que nos hacen notar que esta amistad es verdadera. Llegaste a mi vida de la nada y ahora lo eres todo pequeña. Gracias por todo lo que haces por mi siempre y por quererme como tu solo sabes!! La semana que viene espero verte porque te echo de menos. Sonríe pequeña princesa, porque te lo mereces como nadie y cuando no lo hagas te ayudare yo a sonreír. TE QUIERO.
    Pd; Waps vosotras también disfrutar mucho de lo que os queda. Besitos cariiiiiiiis.

    ResponElimina
  4. Josep, què vol dir que ja no els despertes amb el tradicional "Bon dia, prínceps i princeses"? No us preocupeu, sempre sereu la meva classe preferida. Ara que no ens escolta us demanaré que no li tingueu en compte. És una bona persona, però s'està fent gran i a vegades oblida les coses, encara que ara mogui el cap d'un costat a l'altre per negar-ho. Això sí, és un crack anant en bicicleta i us ho demostrarà a final de curs.
    Passeu un bon dia i sigueu bons...

    Petons a tots!!!

    Albert

    ResponElimina
  5. Hola pequeña, te escribo desde Barcelona para decirte que disfrutes de los últimos días de tu viaje!! Gracias por todos los momentos que me has dado.. te echo mucho de menos princesita, esto de no poder hablar casi no me gusta para nada. Te has echo grande día a día! Miles de momentos compartidos y miles de cosas por compartir, sabes que juntas aremos un viaje parecido al que estas haciendo. Sonríe, porque eres una princesa y las princesas no lloran. Te quiero muchísimo vida. Es un placer haberte conocido y tener tu amistad tan sincera y verdadera.
    PD; Waps vosotras disfrutar también mucho del viaje!! GUAPAS un besito enorme!!
    Espero que todos estéis disfrutando mucho!! :)

    ResponElimina
  6. Primer de tot us vull felicitar per les entrades que feu al blog i les vostres cròniques tan detallades.
    Teniu molta sort de poder gaudir d’aquest viatge i es nota que li esteu treien molt de suc a aquesta experiència.
    Ja heu passat l’ecuador... toca descobrir Itàlia!!
    Endavant!!!
    Petons a tots!
    Mercè (mare de la Sànchez!!)

    ResponElimina
  7. Quina enveja feu noi@s!!!
    Gaudiu molt i molt del viatge, ho recordareu ben bé tota la vida
    Us trobem moltíssim a faltar... o no tant ;)

    ResponElimina
  8. Bon dia a tothom, i un petonas molt especial a 'mis chicas' (elles ja saben qui són)
    Gràcies per donar-nos l'oportunitat de viatjar des de Barcelona amb vosaltres
    Cada nit desitgem connectar-nos i descobrir tots els racons que aneu coneixent
    A DISFRUTAR A TOPE
    PD. Tata!!! T'estimo!!!

    ResponElimina
  9. Hola a todos, sigo vuestro blog y me encanta.
    Supongo que además de conocer otras personas otras formas de vida, alejaros de la rutina ha hecho que os sorprendáis de vosotros mismos.
    Aprovechar cada momento, dejar lo negativo...que no sirve para nada y disfrutar de la experiencia y la amistad.
    Besos para todosssssss

    ResponElimina

Gràcies per escriure al blog del viatge14. Aprovarem el comentari quan tinguem connexió d'internet. Tenim ganes de llegir-lo!!!!!