dijous, 3 d’abril del 2014

Crònica del 5è dia: dijous 3/4/14

Buona sera a tothom! 

Avui com cada nit tornem a escriure al blog en representació dels prínceps i princeses del St.Andreu. Com ja sabeu hem anat a parar a Verona, una de les ciutats més romàntiques del món i que nosaltres hem pogut viure amb els cinc sentits.
A les 8 del matí, ja esmorzats i amb les maletes hem sortit d’Innsbruck, deixant el Tirol austríac enrere i entrant a la bota del món cap a les 11 del matí. A l’autocar hem dormit moltissim, hem cantat i fins i tot hem menjat uns meravellosos “huesitos” que ens ha donat la Madre Marina.
Una vegada a Verona, hem fet el check in a l’Hotel Cristallo, un allotjament de 4 estrelles que té l’estil peculiar dels hotels italians. Hem deixat les maletes a les habitacions i ens hem dirigit en autocar i amb la meravellosa companyia del nostre conductor Nico al centre de la ciutat.
Dos hores lliures han donat el tret de sortida a l’excursió a peu. Hem dinat (la majoria pizza) i encara que ha hagut alguna complicació en alguns restaurants, a les 15 hores ja estavem amb la nostra guia Francesca a punt de conèixer Verona.
Hem començat a l’amfiteatre Arena i hem acabat a la Piazza delle Ebre (plaça de les herbes). Hem aprés moltes coses, com que Dante va viure a Verona, que Romeu i Julieta eren quasi veins i que va haver una dinastia que eren una mica gossos (Dinastia Scala) entre d’altres coses més.
Després de dues hores més lliures que hem aprofitat per invertir els nostres diners en souvenirs i per tornar a tocar-li el pit a Julieta de nou, el nostre xòfer ens ha vingut a buscar amb l’autocar net com una patena per a portar-nos de nou a l’hotel, on hem sopat pasta italiana i hem celebrat l’aniversari de la Núria de Miguel i del Pau Jiménez.
Finalment, esgotades de tot el dia estem escribint aquesta crónica que esperem que rebi molts bons comentaris per llegir a l’autocar com cada matí amb el nostre súper comentarista.
Molts petonets i buona notte!

Carla Ferrer – Judit Ortiz

Dijous, 3/4/14

2 comentaris:

  1. Hola, chicos/as,
    Espero que os lo estéis pasando bien, disfrutad de estos momentos, por qué os lo digo por experiencia, estos recuerdos os acompañaran toda la vida.
    Aquí, hoy todo el día lloviendo.
    No tengáis prisa por volver, vuestras familias están muy contentas de perderos de vista durante una semana.
    Por aquí pocas novedades, bueno, el Barça sancionado por la FIFA durante 1 año sin poder fichar.
    En la serie "El príncipe" el niñato malo sigue sin quitarse la camiseta del Barça, al final andará sola, y Esperanza Aguirre ha atropellado a un guardia urbano en Madrid y se ha dado a la fuga.
    Lo dicho, todo normal.
    Recordad, la vida pasa mucho más rápido de lo que creéis.
    Un beso para ellas, y abrazo para vosotros
    Hasta la vuelta
    P. D. Sam te extrañamos mucho!!!
    Oscar Murillo

    ResponElimina
  2. Hola a tot@s,
    Ja heu fet prop de 1.700 km des que vau sortir diumenge, i només us queden uns 1.062 km per gaudir-hi
    No els desaprofiteu, viviu-los al màxim, i no escatimeu esforços en cremar totes les vostres energies, ja descansareu quan torneu...si és que us deixem, fuetejant-vos a preguntes i desitjant fer-nos partícips de les vostres experiències
    Moltíssimes gràcies pels comentaris, les fotos, els twitts, són magnífics, tot i que desitgem més, sempre se'ns fa curt
    Ja sabem que això us toca viure-ho a vosaltres sol@s, però...què grans us heu fet, i què ràpid ha estat
    Una abraçada, i perdoneu pel 'sweetened comment' però en aquesta hora ja estic molt 'nyonyo'
    Bona nit wap@s!!!

    ResponElimina

Gràcies per escriure al blog del viatge14. Aprovarem el comentari quan tinguem connexió d'internet. Tenim ganes de llegir-lo!!!!!