dissabte, 5 d’abril del 2014

Crònica del 6è dia: divendres 4/4/14



Buona Sera:

Estimats lectors avui ha estat un dia esgotador ja que havíem de fer moltes coses en poques hores. Per començar hem esmorzat bastant bé i hem recollit les coses per sortir cap a Verona a fer una última visita a l’Arena. Ha estat emocionant poder gaudir sense més turistes aquest espai que anys enrere hi van haver unes lluites de gladiadors, tot i que actualment es fan concerts.
Per acomiadar Verona hem tingut un últim temps lliure abans de marxar cap a Venècia. I així ho hem fet, una mica tristos i tendres.  Hem arribat a Tronchetto, una illa artificial que la seva finalitat és el nexe d’unió entre els vehicles i la illa de Venècia. Herm pujat a un vapporeto i amb 20’ hem arribat a la “Piazza de San Marco”.
Per començar hem tingut temps per menjar i esperar la visita guiada per aquesta ciutat tan romàntica. Hem vist coses molt maques, ens hem enamorat de les góndoles, dels ponts, dels carrers, de la història, la llengua i de la gent.
Ha estat una gran experiència poder gaudir d’aquesta meravellosa ciutat. Després de fer el recorregut amb la Federica, la nostra guia veneciana, ens han deixat un altre temps lliure per comprar alguns detalls per vosaltres. Posteriorment per ser la última nit hem sopat en un restaurant de la magnifica ciutat i hem tornat a fer una mica de temps a la única plaça de Venècia (les altres s’anomenen “Campo”) per poder agafar el vapporeto i fer el check-in a l’hotel, hem de descansar ja que demà hem de gaudir de les últimes hores del nostre viatge.

Malena, Mar i Samuel
Divendres, 4 d’abril de 2014

Pd: Estem a tants sols unes hores per estar de nou amb vosaltres, molts petons família i amics.  D’aquí unes hores tornarem a la rutina tot i que no tothom vol tornar.

3 comentaris:

  1. Tot bé? Suposo que cansats, però segur que contents.

    Quina marxa que porteu..., cóm es nota que esteu ben entrenats! ;-)

    Doncs sí..., això ja s'acaba. Ja tenim ganes de tenir-vos de nou amb nosaltres encara que, això sí, no tingueu pressa, jejejejeje.

    Gaudiu d'aquests inoblidables moments que formaran part dels vostres records per sempre. Diuen que les coses bones no duren gaire, però el temps suficient per a recordar-les tota la vida.

    Que tingueu una feliç tornada a casa i rebeu un petó molt fort de la vostra escola. Ens veiem dilluns...

    Us estima el vostre profe,

    Albert

    ResponElimina
  2. Hola guapas!!!! Que bien lo estáis pasando ,este viaje quedara siempre en vuestro recuerdo ,disfrutad !!!te quiero ILENIA!!!

    ResponElimina
  3. Hola a todos, supongo que con esta experiencia os habéis liberado del stress y de la rutina diaria y como casi todo en la vida todo lo que comienza tiene un final y eso ha llegado.
    Hoy notaréis que os invade una sensación de nostalgia por todos los momentos alegres vividos durante estos días....
    Lo siento por vosotros pero egoistamente me alegro por mi.
    Te echo de menos princesss.
    Besos para todosssss

    ResponElimina

Gràcies per escriure al blog del viatge14. Aprovarem el comentari quan tinguem connexió d'internet. Tenim ganes de llegir-lo!!!!!