dilluns, 31 de març del 2014

Crònica del 2n dia: Dilluns 31 de març de 2014

Després de l’arribada a Munich tant esgotadora, el segon dia se’ns ha presentat de manera molt completa. Al matí, després d’esmorzar ens hem dirigit cap al camp de concentració de Dachau. Una experiència molt impactant que ens ha fet reflexionar sobre el règim nazi i el passat d’Alemanya. Hem visitat les barraques on habitaven els presoners del camp, la presó on estaven tancades aquelles persones que es consideraven més perilloses i també l’àrea del crematori i la zona on es trobava l’habitació de registres, les dutxes i una sala on es torturava a aquells presoners que no obeïen a les ordres dels nazis. Realment no ens podem imaginar les condicions en les que es vivia. A l´acabar la visita, ens hem dirigit al castell Neuschwanstein, però a la meitat del trajecte hem fet una pausa per dinar. Una vegada hem arribat a la localitat, hem baixat de l’autocar i hem hagut de caminar una llarga estona per un camí muntanyós per arribar al castell. Esgotadors i acalorats hem entrat al castell, construït pel rei Lluis II de Baviera i que va servir d’inspiració a Walt Disney per crear el castell de la Cinderella. Ha estat una visitat molt màgica, que ens feia sentir realment com prínceps i princeses. Una vegada finalitzada aquesta segona visita, hem tornat al centre de Munich. Malgrat que hem tingut algunes complicacions inesperades, amb l’ajuda dels profes i del xófer hem pogut arribar abans de que les botigues tanquessin per comprar alguns souvenirs. I per acabar, hem anat a sopar i seguidament ens hem allotjat a l’hotel de nou per descansar i refer les maletes per demà, Salzburg ens espera!
Shawnee i Carlota
Dilluns, 31 de març de 2014
PD: Pares, nòvies, "novius", amics, amigues, àvis, àvies... voleu un moment estelar en el matí dels nostre viatge? Comenteu en aquest blog i tindreu el vostre moment de glòria. És LLEIG no participar!!!

5 comentaris:

  1. Bé, molt bé nois! Veig que esteu fent molta activitat física. Això us anirà bé i segur que quan torneu a classe estareu més en forma. Poder fóra bo repetir la Course-Navette a la vostra tornada..., no sé, no sé, deixeu que m'ho pensi.

    Una abraçada.

    ResponElimina
  2. Hola chicos! disfrutad cada dia del viaje, pues antes de que os deis cuenta ya estareis de vuelta. Seguid escribiendo sobre el viaje, que cada dia lo miraremos!

    ResponElimina
  3. Estais todos muy guapos y deseo que os divirtais. Maria Pilar abuela de Néstor.

    ResponElimina
  4. Bon dia prínceps i princessa... Ja veig que ha tocat un viatge calorós!! L'inrevès que al nostre del any passat!! Aquí a Badalona sembla que plou sempre però finalment acaba sortint el sol. Aprofiteu aquest viatge que és una oportunitat excel·lent per riure i estar amb els companys i a l'hora per aprendre molt!!
    Ara us toca disfrutar Àustria i Itàlia que un servidor s'ha de possar a estudiar la meravellosa assignatura anomenada Geografia...
    CUARENTA vegades comentaré en aquest bloc!!
    Adeu siau!!

    ResponElimina
  5. Hola que tal?
    Solo imaginar lo que la gente ha debido de pasar en los campos de concentración, solo imaginarlo ya se hace duro. Chicos, que esto os haga reflexionar de lo que el hombre es capaz de hacer, y pensar si toda esa imaginación para hacer mal la utilizaramos para todo lo contrario.
    En fin, espero que lo esteis pasando bien, disfrutar y un beso bien fuerte para todos.

    ResponElimina

Gràcies per escriure al blog del viatge14. Aprovarem el comentari quan tinguem connexió d'internet. Tenim ganes de llegir-lo!!!!!