dissabte, 5 d’abril del 2014

Crònica del 7è dia: dissabte 5/4/14

En aquests moments ens trobem a l'aeroport de Venècia esperant per fer el check-in i tornar a Badalona amb les nostres famílies. Per un costat ens sentim molt satisfets pel que hem viscut però d'altra banda sentim molta tristor d'abandonar aquests països que ens han rebut amb tanta estimació i ens han fet sentir com a casa.

Aprofitem aquesta última crònica per fer una visió general de totes les experiències i sentiments viscuts en aquest gran viatge. Com tot en aquesta vida, hi ha hagut moments de riure, de plorar, d'enyorança, nervis, felicitat, satisfacció, alegria, il·lusió... ,dels quals hem sabut extreure el millor possible.

Tota aquesta experiència ens ha servit per consolidar al grup, conviure tots junts i conèixer-nos millor, aprendre d'altres cultures diferents a la nostra però sobretot ens ha fet gaudir al màxim.

Tot i que cada dia ens hem hagut de llevar d'hora, caminar bastant, seguir els horaris establerts, menjar de tot, organització... és a dir, saber anar pel món. El viatge ens ha portat nous coneixements en tots els àmbits, saber respectar noves cultures i saber ser més tolerant.

Per concloure aquesta experiència volem agrair a les famílies, professors, a l'escola i a totes aquelles persones que ens estan esperant a casa amb un gran somriure.


Natàlia Gorriz

Vanessa Reyes

Laura Martinez
Dissabte, 5 d'abril de 2014

P.D: Un petó prínceps i princeses, viatge 2014 un record que no s'oblida!

1 comentari:

  1. Hola a todos, soy Aurora Boreal, como me habéis bautizado.
    Esta experiencia tan bonita ha llegado a su fin pero los recuerdos,los momentos nadie os los quitara.
    El poco rato que he podido hablar con mi princes,le desbordaba una alegria inmensa pero lo más bonito que me ha explicado es que érais como una gran familia eso es muy bonito, acordaros siempre que la amistad hay que cuidarla.
    Cuidar ese lazo que habéis creado entre todos y besossssssssssss

    ResponElimina

Gràcies per escriure al blog del viatge14. Aprovarem el comentari quan tinguem connexió d'internet. Tenim ganes de llegir-lo!!!!!